Producció audiovisual

Tenim tot el material necessari per fer produccions audiovisuals. Des de càmeres, sales d’edició i els professionals necessaris per gestionar-los i obtenir un bon producte final. Combinant un bon criteri estètic i de contingut produïm vídeos amb tota mena d’objectius.

 

    - Programes de TV

          - Publicitat

          - Corporatius i exposicions

          - Celebracions

  

      1.    Programes de Televisió

Amb idees pròpies o sota encàrrec, hem pogut emetre ja un bon nombre de programes. Algunes de les nostres produccions són: Gent de bona fe, Rutes Misterioses, Ull de peix, La ciutat dels cementiris, Podria ser..., Molt honorables, Les dones savies, etc.

  

      2.    Publicitat

Durant la nostra trajectòria hem creat els spots de diverses companyies de productes i serveis. Alguns exemples són els supermercats Veritas o el Zoo de Barcelona. Aquests anuncis s'han emès en les principals cadenes de televisió locals i nacionals i en cinemes. 

 

      3.    Corporatius i exposicions

En els vídeos corporatius, no només es tracta del producte o servei que es dona, si no de saber explicar la visió i missió de les empreses i la seva responsabilitat social. Els vídeos corporatius o vídeos d’esdeveniments d’empreses són clau per tal de poder transmetre'ls i ensenyar-los. Per veure exemples fes click aquí. 

Pel que fa a les exposicions, a més de produccions audiovisuals, hem estat al càrrec des del comissariat fins només la creació d'espais sonors per als espais més importants de Barcelona com La Virreina Exposicions, el Palau Robert o Arts Santa Mònica. 

 

      

       4.    Celebracions

Si tens una gran celebració o commemoració tant en l'àmbit públic com en el privat només ens has de trucar. (Conferències, homenatges acadèmics...).